torsdag 31 maj 2012

Till studenten


Hur underbart är inte detta?!

Svar på kommentar

"Är det den klänningen du hittade när du var på kreta? Färgen är jättefin! :)"


Nej det är det inte :) Klänningen från Kreta har konstigt nog tappat sin färg sen jag köpte den! Så den kändes inte alls lika snygg nu när studenten närmade sig så jag ville ha en ny. Dessutom var den där dagen när mor får vara med och köpa studentklänning till sin dotter så viktig för min mamma så jag var "tvungen" att köpa ny, haha ;) Nej men jag ville ha en ny för att den inte alls var så fin som den hade varit. Dock kommer jag att använda den från Kreta sen på kvällen på krogen. För den jag ska ha på dagen är alldeles för fin och dyrbar för att gå runt bland fyllon på krogen med!


Som tur var så kostade inte den från Kreta alls mycket och jag behöver ju ändå en annan klänning på kvällen :)

Smygtitt på min studentklänning


Fick en kommentar av en nyfiken läsare, och jag kan tänka mig att flera av er är nyfikna, på vad jag ska bära på min student. Jag tänker inte visa er hela klänningen men det börjar närma sig så pass mycket nu att ni nog kan få en liten smygtitt. En liiiiiten! Här ser ni hur det ser ut när man öppnar tygpåsen klänningen är in i. Dessutom ser ni Jonas slipps där, haha. Den är inte alls i samma färg men det var det närmaste vi kunde hitta! Dessutom råkar den komma från Code.

Så vad tror ni? Kommer jag att ha en fin klänning eller kommer den vara asful, hehe? Själv älskar jag den och kunde inte ha hittat en bättre. Färgen är perfekt på mig och tack och lov har jag hunnit få rätt så mycket färg på kroppen så det kommer bli riktigt snyggt. 

Sko spaning

Just nu är jag på jakt efter ett par bekväma somriga skor likt dessa på bilderna. De får gärna ha en rejäl klack eller vara kilklackade. 

Sandaletit

Dinsko


nelly

Budapest 2493 Träkl T-red
scorett

Crochet top


Jag har nog haft hem tusentals crochet toppar från Code så ni tror väl att jag har massor här hemma men sanningen är den att de jag haft hem sist och slutligen inte varit så snygga så jag har tagit dem tillbaka. Men den här känns perfekt så nu ska jag hålla mig till den, hehe.



Nya skor


Ni vet att jag älskar orange, så det kommer kanske inte som någon chock att dessa skor var kärlek vid första ögonkastet. Att de bara kostade 29,95 € PLUS var på -20% gjorde inte köpvalet svårare. 
Välkommen till min annars så svarta skogarderob kära orangingar!

Dagens outfit


Förlåt för att jag bara använder dessa jeans, haha. Men då de är så jäkla sköna och snygga! Finns vid Code i både denna färg och i grått för den som är intresserad. 

halsduk code
tröja code
blått armband code
jeans code

Generalrepetition

Godmorgon! :) Klockan 10 ska vi vara i skolan, var väldigt länge sen sist, hehe. Idag ska vi ha generalrepetition inför studenten på lördag. Nästan så man börjar få fjärilar i magen nu :P 
Men vi hörs senare, nu frukost och sex and the city för min del.

onsdag 30 maj 2012

Kitchen

White-kitchen-with-wooden-furnitureWhite-modern-kitchen-interior

Pojkkläder på Code



Jag ville ge en liten studentpresent åt Jona och självklart vill jag ge kläder, hehe. Så detta finns nu i Jonas garderob. 
Vi har annars massor av fina herrkläder på Code. Skulle jag ha pengar skulle jag shoppa lika mycket åt mig karl som åt mig, hehe.

Dagens outfit


Tröja Code
Jeans Code 

Personalmöte

Hej hopp :D Jag har varit hemma hos jona och bakat inför studenten så därför ni inte hört av mig. Och nu ska jag iväg till Code för mitt första personalmöte så blir inget öångt inlägg nu heller. Men jag lovar att återkomma med mycket sen ikväll :D
Kram!

tisdag 29 maj 2012

Svar på kommentar

"tycker du om strumpbyxor men int tights och leggings ? varför :D"


Bra fråga, haha.... Nä men det är så att jag tycker om strumpbyxor men inte om tights/leggings. Anledningen till det är att jag tycker att strumpbyxor som täcker hela benen ger en bättre siluett. Tights/leggings (speciellt de kortare varianterna) kapar av benen och ger intrycket av att man är kortare och "stubbigare".
Dock tycker jag svarta strumpbyxor (som de som jag hade på mig idag) passar bättre in höst/vintertid men eftersom att vi här i Finland inte ännu har tillräckligt varmt för att kunna vara barbent får strumpbyxor duga. 



Bild som kom upp när jag googlade siluett :P

Topshop

Hittade en hel del snyggt på Topshop!
Coin Scoop Back Dress by Dress Up Topshop**Panel Peplum Shell TopKnitted Rib Panel JumperKnitted Textured Stitch JumperSilver Sequin KnickersMOTO Bleach Crochet HotpantsScarf Print ShortsDip Hem Maxi Skirt

Valio pro-feel


Så nu har jag, som Buzzador, också smakat dessa två smaker från Valios Profeel sortiment. Kaffe och choklad. Kaffesmaken gillade jag men chokladsmaken var nu så där. Men jag har alltid hatat O'boy så kanske inte så konstigt att det här inte föll mig i smaken. 
Drycken var mättande och jag gillar att den inte måste stå i kylskåp.
Jag skulle inte kunna dricka det så ofta men däremot kan jag bra tänka mig att ha dessa här hemma eller varför inte i bilen för nödsituationer. Till exempel när man har bråttom och inte hinner äta bra, då är det här en räddare i nöden istället för att man kanske äter något onyttigt som godis. 
Helt klart tummen upp! 

Här kommer Valios text om dryckerna:

Proteindryck
jordgubb, choklad och 
kaffesmak
Rikligt med proteiner och 
kolhydrater i samma proportion.
Tillsatt socker endast 3–5 %.
Laktosfri och D-vitaminerad.

Förlovningspresent plus julklapp

Hade lite presentkort som jag idag shoppade upp :) 

Från Katarina Maria fick jag denna vinkaraff och denna plåtlåda till första hjälp-saker. Presentkortet hade jag fått av Rebecca i julkapp så tack för det :)




Pentik råkade dagen till ära ha -20 % på Valo-serien vilket passade mig utmärkt :D Tack essi-grabbarna för det!


Står skål


Tekopp


Gräddsnäcka, dock är den väldigt stor så fungerar även bra till såser.


Åh jag vill få flytta hem ifrån så jag får börja använda allt som jag och jona fått :D

Dagens outfit

Jag sa ju här tidigare att jag plockat bort mina skinnshorts för att ta fram dem till hösten igen men jag ville ha dem tillsammans med denna tröja från Code idag så jag rotade fram dem i alla fall, hehe.

Valo

Godmorgon! :) Sitter och tittar på Sex and the city och äter frukost. Börjar arbeta 12 men ska åka in till stan tidigare för att shoppa upp ett presentkort till Katarina Maria som går ut snart samt gå in till Pentik för att se om jag hittar något där. Har ett presentkort dit också och såg att Pentik har -20 % på Valo-serien som jag och Jona samlar på. Så hoppas något fint faller mig i smaken, men varför skulle det inte det när vi pratar om något så snyggt som Valo-serien :)

måndag 28 maj 2012

Vad lite smink kan göra


Oj alltså... Jag vet inte om jag ska tycka att det här är otroligt bra eller bara hemskt att smink kan göra så mycket!
Vad tycker ni?

Svar på kommentar

"kan du berätta mer, kan vem som helst bli buzzador + kostar det ? behöver man va myndig ? kommer de via telefon eller email eller post alla uppgifter osv.. ? berätta mera mera, funderar på att bli men vet inte om jag vågar ? :)"


Tänkte kort svara på dina frågor :) Ja vem som helst kan bli buzzador, och nej det kostar inte. Du kan absolut bli medlem, man måste inte ta del i deras kampanjer om man inte vill. Man bestämmer helt själv hur man gör :)
Buzzador fungerar så att du via e-mail får ett erbjudande om att delta i den senaste kampanjen. Är du intresserad anmäler du intresse. Sen avgör Buzzador om du är rätt person att delta i kampanjen. Till exempel till denna Valio kampanj måste man ha en blogg men det behövs inte för alla erbjudanden :) 

Inspo - Cheynne

Hur sjukt snygg är inte och klär sig inte Chyenne?


Underbar klänning

Cult Gaia Rose Paper Crown, Love Dress

Alltså hur fin var inte den här klänningen?

Valio PRO feel - kvarg


Så första produkten ut är proteinkvargen. När jag köpte fanns det bara jordgubbssmak kvar men den var jättegod! Kvargen är väldigt tjock så man blir väldigt mätt på bara en burk. Nästan så att den var liiite för stor, men bara lite. Jag kommer absolut att köpa fler gånger av den här!

Här kommer lite info om produkten och om proteiner.

ProteinKvarg: 
jordgubb och vanilj
Lika mycket protein som i vanlig 
naturell kvarg (11 g/ 100 g).
Betydligt mindre kolhydrater och 
tillsatt socker än i andra smaksatta kvargar.
Hjärtsymbol-produkt.
Laktosfri.


Proteiner ger nytta som både syns och känns:
Verkar som energikälla.
Ger byggmaterial för tillväxt.
Förnyar kroppen.
Ger mättnadskänsla.
Underlättar viktkontrollen.
Främjar återhämtningen efter motion.
Upprätthåller funktionsförmågan. 


Läs mer på valios hemsida valio.fi/profeel




Jag har fått detta erbjudande tack vare att jag är en Buzzador; läs mer här http://www.buzzador.com/se

VALIO pro feel proteinprodukter


Jag blev utvald av Buzzador att blogga om Valios pro feel proteinprodukter. Det betyder att jag fick hem ett presentkort på 20 €  som jag kunde åka och handla dessa produkter för.
Så idag har jag handlat upp presentkortet och här ser ni vad som finns i sortimentet. Självklart räckte 20 € till mer än det här men tänkte att jag på bild bara visar en av varje sort. 

Tycker att förpackningarna har väldigt fin design som syns bra i hyllorna. Tänkte som så att jag direkt efter att ha smakat en av produkterna skriver ett inlägg om vad jag tycker om dem. 
Vill ni själv läsa mer om dem kan ni gå in på 

 www.valio.fi/profeel.

Dagens outfit


Skjorta Code (vila)
Ett av armbanden Code (pieces)
Jeansen Code (vila)
Converse

"Födelsedagspresent" åt pappa






Eftersom jag inte fick köpa någon födelsedagspresent åt pappa i år så kände jag ändå att jag ville spendera pengar på något som jag vet skulle ha gjort pappa glad. Han älskade blommor och jag vet att om han skulle ha fått leva så skulle han ägna sina pensionsdagar till att köpa blommor till trädgården samt fota dem. 
Så var han nu än är så vet jag att han gläds åt att vi här hemma har många fina blommor i trädgården.